Expresso Fashion: Zwart-wit is altijd goed!

Nieuwe items in zwart-wit van Expresso Fashion

Thuis werken, thuis blijven, voor sporadische zaken het huis uit… Dit zal voorlopig nog wel even zo blijven, in ieder val tot eind van deze maand. En toch merk ik dat ik echt de behoefte heb om aan mezelf te werken in de zin van mezelf verzorgen, maar ook aan alles dat ik ooit heb uitgesteld weg te werken.

Mezelf verzorgen

Laten we beginnen bij het eerste! Ik verzorg mezelf door het ritme van een normale dag aan te houden. In het begin van deze thuis quarantaine merkte ik dat ik graag wat langer in bed wilde blijven liggen en zelfs films en series ging kijken. Prima natuurlijk voor een paar dagen, maar ook dat ging heel snel vervelen. Dus…

Lekker normaal op tijd opstaan, een uurtjes bewegen of sporten, daarna lekker douchen en gezellig aankleden. Dus niet weer een jogging- of spijkerbroek. Ik laat me veel inspireren door de laatste trends van Expresso Fashion. Dol ben ik op hun kleding en nu hebben ze wat zwart-wit trends laten zien. Deze looks passen echt bij deze tijd. Laat je door hun eens inspireren en kijk hieronder voor wat tips!

Niet meer uitstellen naar morgen…

In het normale leven ben je dit al snel geneigd te doen: uitstellen! Daar stap ik nu vanaf. Ik heb een to-do lijstje gemaakt en bekijk van dag tot dag wat ik die dag extra ga aanpakken. Sommige dingen zijn natuurlijk echt niet leuk, maar het geeft wel een voldoening als dan eindelijk is gebeurd. Dus, schouders eronder en gaan met die banaan! Bedenk dat dit echt de uitgelezen tijd is voor bepaalde klusjes! Straks wil je genieten van alles wat je nu niet mag doen!

Take care allemaal,

X

Zwart-wit
Deze blouse jurk is variabel te dragen!

zwart-wit

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord