Nieuwe trend met Lola & Tibo

Lola & Tibo

Is deze sjaal-armband van Lola & Tibo niet ongelooflijk hip?

Het is altijd leuk om nieuwe trends te spotten en om net even iets anders te hebben of te dragen dan een ander. Het is net de trigger dat iemand zegt “he wat heb jij voor iets leuks aan” of “he waar komt dat vandaan”! Die reacties krijg je direct als je de hippe sjaal armbanden van Lola & Tibo draagt. En eerlijk, ze zijn ook prachtig. Ik draag ze met heel veel plezier.

De zijden armbanden zijn een geweldige eye-catcher die te combineren zijn met een gesp van bufferhoorn. De armbanden zijn in allerlei dessins te krijgen en meerdere kleuren combinaties te koop. Voor mij was een sjaaltje als armband wel een bekende accessoire, maar de gesp maakt deze combinatie wel uniek.

De look is sportief en stoer en toch heel vrouwelijk tegelijk. Je kunt ze bij alles dragen. Of het nu bij een avondjurk is waarbij je slechts deze enige accessoire combineert of juist bij een jeans en t-shirt, het zal altijd om een reactie vragen. Neem dat maar van mij aan.

Het is super leuk om dit iemand cadeau te doen. De armbanden worden geleverd in een mooie verpakking en het ziet er heel chic uit! Ikzelf zou echt uit mijn dak gaan als ik dit cadeau zou krijgen. Een voordeel is dat iedereen deze past!

De sjaaltjes blijven mooi en je kunt ze zelfs wassen! Mocht je ze bestellen, houdt rekening met een paar dagen levertijd, hoewel ik de mijne in twee dagen in huis had! Ik ben erg benieuwd wat jullie vinden van deze gespotte trend!

Lola & Tibo

Lola & Tibo

Lola & Tibo

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord