Zomerse make-up van Pupa

Pupa

Frisse, heldere kleuren geven flair aan de zomer!

Nu we de afgelopen tijd zo hebben genoten van het mooie weer is een zonnige make-up onmisbaar. De nieuw zomercollectie van PUPA Milano zorgt ervoor dat we in zomers sferen komen en nu we nog niet weten of we op vakantie kunnen gaan geeft dat een heel fijn gevoel!

De warme, speelse en aardse kleuren van de zomerondergang zijn de inspiratie voor de zomercollectie 2020 van Pupa; Summer Escape. De wens om te ontsnappen naar verre landen is enorm bij het zien van de kleuren die deze collectie kenmerkt. Rood, oranje en koraal, die duidelijk de zonsondergang op een zwoele zomerse dag oproepen, de natuurlijke kleuren voor de zongebruinde bronzen teint, en de blauwe kleur van de heldere zee. Een uitdagende collectie die het uiterlijk een zomerse uitstraling geeft.

Het is lang geleden dat ik blauw gebruikte rond mijn ogen, maar ik ben blij verrast met het resultaat. Zeker als je een jeans draagt, maakt het alles compleet. Ikzelf vind het ook wel een jonge look geven. Normaal gebruik ik zwart, maar in de zomer wil ik graag de kleur van mijn ogen benadrukken en dan is blauw echt de kleur. Een perfecte Kajal als je het mij vraagt. Door het in een beweging aan te brengen, heb je gelijk een mooie lijn op je ogen. De crème substantie zorgt ervoor dat je het ook kunt blenden. Ik bracht de lijn ’s morgens aan en bij het reinigen ’s avonds van mijn gezicht zat de lijn er nog steeds prachtig op.

Verder werd ik heel blij van deze grote, prachtige ‘poederdoos’. Misschien mag ik hem niet zo noemen, maar ik vind hem geweldig. Het geeft zo’n mooi effect op je gezicht, je gaat er letterlijk van stralen als een zonnetje.

Ik merk overigens dat het bij mij wel wederom een leeftijdsdingetje is! Nu ik wat ouder word, vind ik het leuk om meer aandacht aan dit soort dingen te besteden. Ook omdat het resultaat zo mooi is. Je voelt je er echt prachtig bij. Een aanrader dus!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord