Dagcrème en zonnecrème in één!

Hydropeptide

Solar Defense: De ideale dagverzorging met SPF50!

Over het algemeen vind ik een zonnecrème voor het gezicht te vet. Mijn huid reageert daarop en loop ik vervolgens met ‘puistje’ rond. Daar zit ik dus niet op te wachten. Het geeft een onverzorgde indruk. Sinds een half jaar gebruik ik de Solar Defense van Hydropeptide. Deze heerlijke ietwat stevige dagcrème voelt direct als een boost als je deze aanbrengt. Maar het belangrijkste voor mij is dat ik direct vanaf ’s ochtends beschermd ben met factor 50!

Zodra ik opsta in de ochtend reinig ik mijn gezicht met de dubbele cleanser van hetzelfde merk (zoals eerder beschreven) en breng daarna het serum en de oogcrème aan. En “on top of that” komt dan mijn dagverzorging. Ik voel me beter, zelfverzekerd, vol vertrouwen en beschermd met deze dagcrème. En wat heeft deze crème nog meer? Deze zonbescherming en dagverzorging in één beschermt tegen UVA-, UVB- en infraroodschade en geeft een gewichtloze niet plakkerige hydratatie aan de huid met een gladde, geurvrije, dekking. Vooral dat niet plakken is voor mij essentieel. Je wilt toch niet met zo’n vet hoofd de deur uit!

Wist je dat 75% van de huidveroudering ontstaat door zonbeschadiging? Gebruik daarom iedere dag een HydroPeptide SPF naar keuze, zodat je mooi ouder kunt worden!

– Helpt beschermen tegen schade door vrije radicalen die leiden tot lijnen en rimpels

– Vult hydratatie aan zonder zwaar en plakkerig aan te voelen

– Helpt een egale frisse teint te bevorderen

– Matte, pure afwerking voor een natuurlijke uitstraling

– Beschermt de huid tegen photo-aging en werkt preventief tegen pigmentatie, niemand wilt die bruine vlekken!

– Beschermt de huid tegen verbranding, wat echt funest is!

Deze crème is geschikt voor alle huidtypes. Het is belangrijk om op iedere leeftijd een SPF te gebruiken, zowel jong als oud. Ik ben heel erg blij met deze dagverzorging en kan deze echt aan iedereen aanbevelen. Volgende keer meer over het serum, deze is ook zo ongelooflijk fijn!

Hydropeptide

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord