Hoe ontmoeten jullie vrienden en familie tijdens corona?

Vrienden live

Meet je vrienden live in Rotterdam!

Helaas gaat het cijfer van het aantal besmettingen weer fors omhoog en het een en ander is te verklaren door bijeenkomsten thuis in kleine ruimtes. Wat elders niet mag, dat doen we dan maar thuis. Wel erg verontrustend, begrijpelijk wel. We zullen nog altijd moeten wachten op een vaccin of medicijn voordat alle zorgen weg zijn. Maar hoe lossen we dat dan op tijdens Corona? “Meat de vrienden live” in Rotterdam heeft een corona-proof oplossing bedacht.

In de Oude Haven, op de Haringvliet, is een unieke samenwerking tot stand gekomen tussen Meat Rotterdam, Oesteria en De Vrienden Live. Deze combinatie resulteert in een gigantisch zonovergoten terras met live muziek en heerlijke gerechten: ‘Meat Je Vrienden Live’. De maand augustus staat bij Meat Je Vrienden Live in het teken van ‘vakantie in eigen land’. Elk weekend wordt het terras omgetoverd tot een bepaalde tropische vakantiebestemming waar je met vrienden, familie of collega’s heerlijk kunt vertoeven. Dus in plaats van massaal naar de kust te trekken, bezoek eens het gezellige Rotterdam.

Hola! Bonjour! Ciao!
Geen urenlange autorit en geen wachtrijen op het vliegveld. Tropische vakantie verlangens zijn deze zomer binnen handbereik. Spanje, Italië, Argentinië en Nederland zijn de landen die de komende weken bij Meat Je Vrienden Live gepresenteerd worden. Naast de gewone kaart biedt Meat Je Vrienden Live een speciale menukaart aan. Elk weekend proef je verschillende specialiteiten uit één van deze vakantielanden. De combinatie van heerlijke gerechten, een gezellige sfeer, bijpassende muziek en de juiste hospitality bezorgt de gasten het ultieme vakantiegevoel.

De Spaanse vakantie vibes doen het deze zomer goed op het terras van Meat Je Vrienden Live. De huisgemaakte paella met frisse sangria is daarom benoemd tot special van de maand. Elke donderdagavond in augustus en september kun je dit gerecht onbeperkt bestellen en dat is zeker de moeite waard. ¡Vamos!

Over Meat Je Vrienden Live
Op het Haringvliet te Rotterdam vind je de De Vrienden Live. De naam zegt het al, in deze bruisende bar en tevens restaurant geniet je van live muziek en een flinke dosis gezelligheid. Tussen Meat Rotterdam, Oesteria en De Vrienden Live is een unieke samenwerking ontstaan. Meat Je Vrienden Live is een doeltreffend en uniek concept in de Oude Haven. Op de vijf verschillende terrassen ervaren bezoekers een waanzinnige horeca beleving mede door de gezamenlijke krachtige Rotterdamse gastvrijheid.

Informatie over De Vrienden Live
Adres: Haringvliet 100, 3011 TH Rotterdam
Openingstijden: zon t/m do 11:00 uur – 01:00 uur, vrij & za 11:00 uur – 02:00 uur
Website: https://www.cafedevriendenlive.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DeVriendenLive
Instagram: https://www.instagram.com/devriendenlive/

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord