Fashion: Me en mini me kleding

YES OR NO?

ME EN MINI ME KLEDING

Een tijdje terug schreef ik een blog voor Shopaholiek kids over fashion no’s. Items in kinderkledingland waar ik niet blij van word. Je leest het hier na.

Me en mini me kleding is ook zo’n dingetje wat heel fout uit kan pakken. Iets wat leuk is voor een kind kan best belachelijk zijn voor een volwassene. En iets wat ons gaaf staat kan veel te ouwelijk zijn voor een kind.

Vandaag laat ik jullie een aantal me en mini me items zien die ik helemaal te gek vind. Ik ben natuurlijk ook benieuwd naar jullie mening: yes or no voor deze items?

Ik start met mezelf, lekker egocentrisch hè. Linde en ik hebben beide precies dezelfde schoenen van Maruti. Linde vindt het heel leuk om op mij te lijken en ik moet zeggen; we krijgen veel complimentjes over onze schoenen.

Fay en Manon gingen voor dezelfde sneakers van Zecchino d’Oro en een matching Ibiza style hoed.

Isis en Claudia dragen hetzelfde shirt van Yporque en hebben beide dezelfde tas van Rockin Items. Ben je net als Claudia mooi slank dan pas je vast de maat 16 van de merken die ook tienermaten verkopen.

Kian en Brenda dragen een rebels shirt van Hello Apparel. Ook leuk zo’n moeder en zoon combi.

Onze eigen Eva sluit met Angelique de foto serie af in hun gave shirtjes van Rain en matching bags van, daar zijn ze weer, Rockin Items.

Kleding Annemarie: Takko

Kleding Linde: Mango en Name-It

IMG_9603IMG_9590  Me en minime Fay en Manon in Zecchino 1 Me minime Claudia en IsisMe minime Kian en Brenda Hello apparel

SONY DSC

Latest posts by Annemarie Hendriksen (see all)

Geef een antwoord