Dorieke fotografie

ZOEK JIJ NOG EEN GEWELDIGE FOTOGRAAF?

Toen Linde een baby was zat er in Zwolle een schattig tweedehands winkeltje met de naam Kroonjuweeltjes. Volgens mij heb ik er nooit wat gekocht (pin me er niet op vast), maar wel liep ik in deze winkel tegen het visitekaartje aan van Dorieke Fotografie. Ik was op slag verliefd op haar manier van fotograferen; licht, clean, puur en niemand kan de ogen van je kind uit een foto laten knallen zoals Dorieke dat doet.

Ik heb haar gelijk gebeld en een afspraak gemaakt. Een paar weekjes later kwam ze bij ons thuis en heeft ze Thijs en Linde gefotografeerd. De foto’s zijn prachtig geworden en hangen nu na onze verbouwing nog steeds in huis. Zo mooi vind ik ze en zo schattig waren Thijs (net 3) en Linde (9 maanden) toen. Een tijdje later was ik bij een vriendin met de kinderen. Haar man had Thijs en Linde nog nooit gezien. Hij zei: ze hebben echt zulke mooie ogen als op de foto, hij dacht dat de foto’s bewerkt waren, maar niets iets minder waar, Dorieke is gewoon zo goed.

Op het kinderdagverblijf wilden ze ook graag een foto van de kinderen. Ik leverde natuurlijk vol trots mijn fotoshoot foto’s in. Ook het kinderdagverblijf was zo onder de indruk, dat Dorieke daar elk jaar de “school” foto’s mocht komen maken. Hoe noem je dat eigenlijk bij een kinderdagverblijf? Inmiddels is het kinderdagverblijf failliet en Kroonjuweeltjes gestopt, maar Dorieke is still going strong.

Toen Thijs en Linde drie en zes waren heb ik ze nogmaals laten fotograferen door Dorieke. Dit keer samen met hun neefje en nichtje. En daarna zijn we gaan samenwerken voor Shopaholiek. Ook die resultaten zijn prachtig, kijk bijvoorbeeld eens terug naar dit blog. Ik heb er een prachtige profielfoto aan overgehouden. Ik moest op mijn werk ook op de foto en kon maar niet tevreden zijn over het resultaat. Doe mij de Dorieke foto maar.

Dorieke is echt van alle marken thuis. Zwanger, new born, kids, trouwen, een zakelijke foto, het kan allemaal. Ook kun je de foto’s op allerlei manieren af laten drukken. Ik laat jullie hier al vast wat foto voorbeelden zien. Maar kijk ook eens op haar Facebookpagina en website. Als je haar Facebookpagina liked zie je regelmatig prachtige nieuwe foto’s voorbij komen. Zelf heb ik nu een shoot waarmee we een IXXI kunnen maken voor in de woonkamer, op mijn wensenlijstje staan.

Home

Facebookpagina Dorieke Fotografie

Dorieke fotografie New born Dorieke Fotografied Dorieke Fotografie Dorieke Fotografie Dorieke Fotografie Bruidsfotografie Dorieke Fotografie Bruidsfotografie Dorieke Fotografie

 

Latest posts by Annemarie Hendriksen (see all)

Geef een antwoord