In een jurk voel ik me zo vrouwelijk!

Jurk

Mini, midi of maxi jurk?

Zodra ik een jurk aantrek en het om me heen voel fladderen, voel ik me direct zo vrouwelijk. Het laat me stralen! Eerlijkheidshalve vind ik een jurk in de lente en zomer wel prettiger. De enige reden is dat ik het dan met blote benen kan dragen. In de herfst en winter gaat het gepaard met panties of een maillot, maar gelukkig is de keuze daarin groot.

Het dragen van een jurk kan op veel manieren. Deze herfst en winter zie je veel laarzen. De cowboy boots zijn een grote hit, maar ook stoere, korte of lange laarzen kunnen met een jurk gecombineerd worden. Ik ben benieuwd wat jullie favoriete combinatie is?

Ik draag het graag met hakken eronder. Of het nu pumps zijn of laarzen met hoge hakken, ik ben niet zo van een sneaker of stoere laars onder een jurk of rok. Gelukkig kan ik goed op de hoge hakken lopen. Bij anderen vind ik het overigens erg leuk staan. Ik heb overigens ook de pech dat mijn eega het niet zo leuk vindt als ik een sneaker onder een rok of jurk draag.

De volant-jurk is helemaal van nu. Het heeft iets uitdagends, iets super vrouwelijks. Leuk om te combineren met een vestje, spijkerjasje of een mooie blazer. Alles is mogelijk!

Al deze mooie jurken zijn te koop bij Amé Boutique, ook on line!

jurk jurk
jurk

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord