Welk geurtje past bij jou?

Geurtje

Moeilijkheden bij het uitkiezen van een nieuw geurtje?

Een geurtje of wel parfum is zo persoonlijk! Ik ben jaren lang trouw geweest aan één geur, maar dat heb ik over board gezet. Voor mij past een geur ook bij een gelegenheid. Ga je snel een boodschap doen, ben je de hele dag thuis, ga je sporten of heb je een speciale gelegenheid? Ik draag tijdens het sporten zeker geen zware zoete geur, maar die past wel bij een avondje uit. Maar hoe kies je nou een nieuwe, favoriete geur?

Voor mij is een geurtje net als muziek. Ik koppel het aan een moment of wel ik heb er een herinnering/gevoel bij. Ik weet zeker dat jullie dat ook hebben, wanneer je een bepaald nummer horen je daar herinneringen bij hebt. Nou, ik heb dat dus ook bij een geurtje! Terug in de tijd herinner ik me dan het moment van aankoop, de plek, de entourage en het geluksgevoel. Ja, ik kan echt heel blij worden van een nieuw geurtje. Het is echt een verwen-moment toch?

Zo kocht ik een parfum van Jo-Malone op het vliegveld van Dubai. Het was een afsluiter van een geweldige vakantie naar Sri Lanka met een tussenstop op Dubai. Dit parfum bracht me dus altijd terug naar deze heerlijke tijd. Heel lang was “White Diamands” van Elisabeth Tayler één van mijn favorieten. Deze droeg ik naar mijn werk, een plek waar ik altijd met heel veel plezier gewerkt heb en geweldige dingen heb mee mogen maken. Mijn laatste aankoop spreekt voor zich: Latin Lover, van Carner Barcelona. De naam van het parfum spreekt voor zich: ik houd van Spanje, ik houd van het Spaanse leven, ik houd van de Spaanse cultuur, ik kom er echt heel graag. Deze geur brengt me terug naar de afgelopen maanden waar we wederom een hele fijne tijd hebben gehad.

Mijn zoektocht naar dit laatste parfum is eenvoudig. Ik heb een prachtige winkel ontdekt in Rotterdam: Lianne Tio Luxury. Als je van mooie accessoires en parfum houdt, maar die nog wel betaalbaar zijn, dan is dit “the place to be“. Ze verkopen hier dus niet de standaard stuff.  Ik wil van mijn verhaal zeker geen commerciele boodschap maken, maar je moet dit echt een keer meemaken. De mensen hier zijn zo aardig en weten zoveel over wat ze verkopen, dat het echt een “shop beleving” wordt. En zij kunnen echt jouw smaak, karakter, voorkeur koppelen aan een nieuw geurtje!

Succes, X

Geurtje

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord