MGC Derma: Iedere dag opnieuw een feestje!

MGC Derma

Begin en einde altijd met MGC Derma

Ik kan er echt duidelijk over zijn dat mijn dag begint en eindigt met MGC Derma. Al meer dan een jaar gebruik ik de crèmes en verzorgingsproducten van dit merk en ben er nog altijd heel erg blij mee. Mij geeft het een gevoel van optimale verzorging en daarmee zit ik lekkerder in mijn vel, letterlijk!

Begin je met een nieuw merk qua huidverzorging is het in het begin altijd even aftasten. Wat gaat het doen met mijn huid, krijg ik geen reactie en brengt het wat het belooft? Vragen waar je van te voren geen antwoord op weet, maar alleen kunt uitvinden door het de tijd te geven. Mijn huid had waarschijnlijk meteen het gevoel dat dit geweldig spul was en liet het zich wel bevallen.

Sinds kort zijn de potjes vervangen door pompjes. Ik ben daar groot voorstander van en ben er dan ook erg blij mee. Misschien is het niet waar, maar ik heb met name het gevoel dat het hygiënischer is. Als een potje open gaat, wordt het toch blootgesteld aan de “buitenlucht”. Dus super!

Voor de winter gebruik ik nu het oogserum speciaal voor donkere kringen en een vermoeide blik (wallen). Misschien ook nog eens extra goed voor deze tijd waarin we ons veel zorgen maken! Het oogserum voor donkere kringen en wallen verbetert de circulatie en het afvoeren van lymfevocht rondom de ogen en verwijdert zo giffen, donkere kringen en wallen. Het geeft je een uitgeruste blik!

Ik ben ook erg terug gekomen van een beschermingsfactor. Eerst gebruikte ik die alleen in het voorjaar en in de zomer, maar nu gebruik ik de dagcreme met factor 30 iedere dag. Het wordt aangeraden en het is een kleine moeite. Gedurende de dag staat de huid namelijk continue onder blootstelling van de zon en vrije radicalen. SPF30 dagcrème met natuurlijke zonbescherming zit bomvol vitamines en antioxidanten om je huid te geven wat het nodig heeft om zichzelf te beschermen. Ik zal nooit meer een dagcrème gebruiken zonder een factor. Het helpt je huid te beschermen gedurende de hele dag.

In de nacht ben ik over gegaan op een nachtcreme die zorgt voor een stralende en egale huid. De nacht is namelijk het perfecte moment om hyperpigmentatie, ongelijkmatige huidskleur en donkere vlekken te herstellen.

Verder gebruik ik nog meer producten van dit geweldige merk, maar is voor nu even te veel om te bespreken. Laat ik in ieder geval nog zeggen dat de crème voor de decolleté en het gezichtsmasker ook een aanrader zijn! MGC Derma heeft een oplossing voor alles!

Over MGC Derma

MGC Derma is in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd met uitsluitend de beste ingrediënten. Daar hebben zij erkenning voor gekregen van de internationale pers en beauty experts. Aan de gezichtsverzorgingsproducten is tevens CBD toegevoegd en de producten zijn Vegan! CBD is een krachtige antioxidant, die kalmerend en ontstekingsremmend werkt. Samen belooft dit met de andere ingrediënten voor een magnifiek effect op de huid.

MGC Derma

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord