Help, we kunnen niet naar de kapper!

Zenz

Wat nu, nog zeker een maand niet naar de kapper…

Niet naar de kapper kunnen, ik vind het best een drama! Normaal ga ik eens in de zes weken om mijn haar goed in model te houden. Ik heb al jaren dezelfde coupe, maar ik ben eraan gewend en het is vooral ook een heel makkelijk kapsel. Nu mijn haar gaat groeien, wordt het snel lijzig. Mijn pony kan ik enigszins zelf wel bijhouden, maar top is het niet. Voor mannen is het denk ik nog veel meer een probleem, en ik denk ook voor de ouderen die echt wel afhankelijk zijn van de kapper.

Verven en verzorgen dat is voor mij niet zo’n  probleem. Verven doe ik meestal een keertje zelf en een keertje bij de kapper (ik ben zuinig;)). Daarnaast gebruik ik op dit moment de producten van Zenz. De shampoo en conditioner zijn heerlijk in gebruik en zelfs dagelijks te gebruiken onder de douche. De geur ‘Deep Wood’ past helemaal bij mij: ik zou deze geur willen omschrijven als zwoel, stoer en sportief en universeel! Ikzelf was mijn haar om de dag. Mocht het een keer te vet overkomen, gebruik ik een beetje haarpoeder. In een handomdraai is die vette look dan verdwenen, maar deze gebruik ik nooit meer dan twee dagen. Wel ideaal om mee te nemen op een citytrip! Op het natte haar breng ik wat ‘styling paste’ aan voor het föhnen. Het geeft wat stevigheid aan het haar en beschermt het haar tijdens het föhnen. Om het goed in model te houden als je deur uit gaat, raad ik aan de finishing haar spray te gebruiken. Dan kan er eigenlijk niets mis gaan, tenzij je natuurlijk een dikke bui erover een krijgt…

Over Zenz

Bij ZENZ Organic Products staat een natuurlijk verband tussen mode, gezondheid en duurzaamheid centraal. Oprichter van ZENZ Organic Products, de Deense eco-conscious kapster Anne-Sophie Skjødt Villumsen, heeft zich vanaf het allereerste begin gericht op het creëren van producten die geen concessies doen aan kwaliteit en die tegelijkertijd natuurlijk, milieuvriendelijk en aangenaam zijn voor zowel kappers als klanten. ZENZ Organic Products is een wereldwijde koploper in de kappersbranche en heeft als missie om een gezondere en duurzamere beauty industrie te creëren. De productlijnen voor haar, gezicht, lichaam en een make-uplijn worden voortdurend verbeterd en ontwikkeld op basis van nieuwe eisen van certificeringen en nieuwe kennis van wetenschap en technologie.

LOOK GOOD

ZENZ Organic Products biedt een compleet assortiment exclusieve producten op basis van de hoogste kwaliteit natuurlijke en biologisch gecertificeerde ingrediënten. De producten zijn ontworpen om een gevoel van wellness te geven in het dagelijks leven en professionele en luxueuze schoonheidsverzorging te ervaren die is gecreëerd met respect voor de gezondheid en het milieu. De producten worden dagelijks gebruikt door enkele van de beste kappers en visagisten in de branche en worden in meer dan 20 landen verkocht.

FEEL GOOD

Alle producten van ZENZ Organic Products zijn gemaakt van de beste en zuiverste natuurlijke ingrediënten, waaronder biologische koudgeperste avocado-olie en biologische, gezuiverde aloë vera. Ze worden in Denemarken geproduceerd onder strikte eisen en de meeste zijn 100% veganistisch. Ze bevatten geen SLS, MI, parabenen, siliconen, PPD, PTD, resorcinol en ammoniak, evenals geen microplastics. Het merendeel van de producten draagt het keurmerk Nordic Ecolabel, dat een garantie is voor milieuvriendelijke producten die rekening houden met de natuur en gezondheid. De PURE lijn van ZENZ Organic Products is AllergyCerticied, het keurmerk dat een veiligheid en garantie biedt voor mensen die gevoelig zijn voor parfum, kinderen, zwangere vrouwen en daarom ideaal is voor het hele gezin.

DO GOOD

Het is voor ZENZ Organic Products van strategisch belang om 12 van de 17 VN doelstellingen voor duurzame ontwikkeling te ondersteunen. Dit doet ZENZ met de complete ZENZ wereld, inclusief 9 ZENZ kapsalons in Denemarken. De verpakkingen van ZENZ Organic Products zijn gemaakt van recyclebaar plastic. In 2020 introduceert ZENZ Organic Products nieuwe verpakkingen van oceaanplastic: hergebruikt plastic afval dat wordt ingezameld in de Indische Oceaan. Geen van de producten noch ingrediënten zijn getest op dieren. ZENZ Organic Products zamelt geld in voor Plan International om kwetsbare jonge moeders in Oeganda een kappersopleiding te geven. Dit onderwijs maakt het voor deze jonge moeders mogelijk om te ontsnappen aan armoede en prostitutie, terwijl hun kinderen een veilige plek hebben om kind te kunnen zijn.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord