Rotterdam: Missen jullie de horeca ook zo?

Rotterdam

Laten we elkaar blijven steunen!

Elke week geven 1 of 2 avonden ons eten uit handen en steunen we onze lokale horeca. En hoe fijn is het om even de bekende gezichten achter het product/restaurant even te zien. Ik word er blij van om blije gezichten te zien, blij dat ze wat kunnen betekenen, blij dat ze kunnen blijven zorgen en kunnen blijven bestaan. Bekijk onderstaande film, dan krijg je direct zin om ergens iets te gaan bestellen!

Een film van het Rotterdamse Trenchcoat media in samenwerking met het platform de Buik steekt Rotterdamse Horeca een hart onder de riem. Nu bekend is dat de horeca nog minimaal een maand dicht blijft, willen de makers van de film horeca laten weten dat we hen missen en steunen.

Veel horecaondernemers bedenken creatieve ideeën om de zaak toch draaiende te houden, waardoor we nog meer waarderen wat al deze mensen voor ons betekenen. Het Rotterdamse PR bureau MissPublicity steunt dit mooie initiatief, zodat horeca en hun initiatieven in deze moeilijke tijd toch zichtbaar blijven.

Steun via #wijhelpendehoreca

Rotterdammers kunnen met de hashtag #wijhelpendehoreca hun steunbetuigingen en de film delen via sociale media. Uiteraard zijn er ook verschillende initiatieven om de horeca financieel te steunen. Bestel bijvoorbeeld bij meer dan honderd restaurants in de regio en laat thuis bezorgen of haal af. Doe mee met #deliverydonderdag of bestel een van de vele bezorgenboxen, zoals de ‘support your locals’ box.

De video is geheel belangeloos gemaakt door de Buik en is een productie van Trenchcoat Film. Met dank aan Tim Treurniet (concept), Robin Zom (regie), Rory van den Berg (camera), Tommy Fortuin (editor), Sjoerd Limberger (componist), Robin IJzerman (stem) en Fine Tune Voices (sound design en voice-over).

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord