Babyshower

# SURPRISE, SURPRISE, SURPRISE…!!! #

Jahaaa, ook ik ben in het zonnetje gezet door vrienden en familie. Mijn eerste echte Babyshower!!! “ha ha ha” Wat een verrassing… Niet op zo’n top locatie als Yolanthe: Ibiza met uitzicht op zee, ” het verschil moet er wezen hé, zucht… “, nee, maar wel met z’n allen aan een mooie lange tafel in mijn geboorte stad. Compleet met foto’s, bloemen en licht blauwe muisjes: want ook ik krijg een jongen. Er waren ontzettend veel dierbare mensen gekomen, vriendinnen die ik al zo lang ken, vriendinnen van nu en moeders en schoonzussen. Dit heeft mij heel veel goeds gedaan. Zoveel mensen die om mij geven. Trots!!! Helaas waren er ook een aantal afwezig, zoals mijn lieve vriendinnen van de blog: die lagen namelijk al heerlijk in het zonnetje met hun gezin, en jawel  op “Ibiza” natuurlijk, “ha ha ha”. 

Kijken jullie mee naar de foto’s van die middag…

IMG_3987
Surprise…   
IMG_3988
Met mijn lieve moeder. 
IMG_7391
De lange tafel…  

IMG_7398

IMG_7404

IMG_7407
Zo veel lieve vriendinnen…  
IMG_7425
Cadeautjes uitpakken, altijd weer leuk!!! 
IMG_7458
Alles staat in het teken van de baby. 
IMG_7436
En natuurlijk lekker eten met allen. 

Ik heb een fantastische middag gehad met zo veel lieve, dierbare vriendinnen en familie. Ben ontzettend verrast en heerlijk verwend. Zo hun best gedaan voor mij, geweldig!!! Dank je.

Dikke kus voor jullie allemaal

Liefs, Katja

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

Geef een antwoord