Zwanger op vakantie…

# KAMPEREN IN EEN TIPI TENT #

Ik ben inmiddels al aardig op weg met zwanger zijn, dus het was nog even een dingetje wat te doen qua zomervakantie met de kids. Het liefst waren we weer naar ons vaste plaatsje gegaan in Spanje aan de kust, maar dat is bijna 2000 km rijden: dat zag ik dit jaar niet echt zitten,” 2 dagen in de auto, ppfff”. We zijn op zoek gegaan naar een leuk alternatief voor de jongens. Iets anders dan een huisje met zwembad, en ietsie pietsie dichterbij:) Het werd Frankrijk, richting Bordeaux, binnenland, op een camping met zwembad, in een heuse “Tipi Tent”.

We zijn ’s nachts vertrokken en kwamen de volgende morgen aan. We dachten dat ff te doen, 731 km rijden. Nou dat viel vies tegen. Beiden waren we moe, de regen in de nacht zorgde ervoor dat de wegen in België rivieren werden, en ik dacht serieus: “waar zijn we aan begonnen”… Eenmaal aangekomen op de camping scheen het zonnetje, en dat maakte veel goed. Het was een heerlijke rustige camping met heel veel kindjes. Ze hebben een super tijd gehad in de Tipi tent op de camping. Compleet ingerichte tent:, een keukentje met stromend water, een twee persoons bed en een stapelbed voor de kids. Ze vonden het geweldig. Ik kan niet anders zeggen dat het mij best goed bevallen is, ondanks dat ik (hoog) zwanger ben, ben ik heerlijk verwend door mijn mannen. Boodschappen werden gedaan door manlief, stokbrood ging Seb iedere morgen halen voor onbijt, en Daan hielp met opruimen. Wat een verwennerij voor 2 weekjes:) Het enige nadeel vond ik toilet en douche. Liever had ik die voor mijzelf gehad, maar je weet dat als je gaat kamperen in een tent dit er niet in zit. Toch weer alles voor de kids hé.

DSC_0203
Aan het zwembad, heerlijk in het zonnetje.
DSC_0233
In hun stapelbed
DSC_0238
Sebastiaan ’s morgens voor de tent
DSC_0302
Op pad met de jeep in Frankrijk
DSC_0227
Ons verblijf deze zomer…

En toch, ondanks dat we het fijn, prettig, rustig en relax hebben gehad, “vooral ik dan”, gaan we volgend jaar gewoon weer met de auto, lekker 2000 km rijden: 3 kids rijk, richting de Spaanse kust. “Ik kan niet wachten”!!!

Liefs, Katja

 

 

Katja de Hoogh

Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja de Hoogh

Latest posts by Katja de Hoogh (see all)

About Katja de Hoogh

45+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!

View all posts by Katja de Hoogh →

Geef een antwoord