Dinertime: Coquilles even anders!

Verrassende combinatie van vis, groente en fruit: Coquilles!

Voelen jullie je ook wel eens een echte kokkin in de keuken? Bij dit gerechtje verras je iedere gast en is niet te moeilijk om te maken.

Wat hebben we nodig? 

  • 2 coquilles per persoon
  • 2 zoetzure appels
  • 200 gram ganzenlever
  • 2 rijpe avocado’s
  • 1 1/2 eetlepel room
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper en zout
  • noten en creshjes om te servieren

Wat gaan we doen?

Maak allereerst de avocadocreme. Pureer de avocado’s met de citroensap, olijfolie en beetje peper en zout. Verdeel dit over de borden, het liefst in een ring van 8 cm. Leg hier over dun gesneden de eendelever. Hier bovenop heel dun gesneden de appel. Bak nu de coquilles “al dente” en snijdt ze ook in plakjes. Ook deze verdeel je over het torentje. Leuk om te garneren met wat noten of pijnboompitten en een paar blaadjes van de Creshjes.

Heel veel succes!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een antwoord