Verrassende combinatie van vis, groente en fruit: Coquilles!
Voelen jullie je ook wel eens een echte kokkin in de keuken? Bij dit gerechtje verras je iedere gast en is niet te moeilijk om te maken.
Wat hebben we nodig?
- 2 coquilles per persoon
- 2 zoetzure appels
- 200 gram ganzenlever
- 2 rijpe avocado’s
- 1 1/2 eetlepel room
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel olijfolie
- peper en zout
- noten en creshjes om te servieren
Wat gaan we doen?
Maak allereerst de avocadocreme. Pureer de avocado’s met de citroensap, olijfolie en beetje peper en zout. Verdeel dit over de borden, het liefst in een ring van 8 cm. Leg hier over dun gesneden de eendelever. Hier bovenop heel dun gesneden de appel. Bak nu de coquilles “al dente” en snijdt ze ook in plakjes. Ook deze verdeel je over het torentje. Leuk om te garneren met wat noten of pijnboompitten en een paar blaadjes van de Creshjes.
Heel veel succes!
Marieke Hagesteijn
Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)
- O My Bag: Cadeautip! - 5 oktober 2022
- DoDo: hotspot in centrum van Rotterdam - 14 september 2022
- O My Bag: tassen van appelleer! - 14 september 2022